UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE DIN CRAIOVA
Tutorial pentru înscrierea online

În această secţiune se prezintă informaţii despre modalitatea de înregistrare şi înscriere în platforma online dedicată candidaţilor la concursul de admitere din sesiunea septembrie 2023.

1. Prelucrare şi stocare date cu caracter personal

Înainte de utilizarea platformei online de înscriere vă rugăm să consultaţi formularul ce conţine informaţii referitoare la acordul privind prelucrarea şi stocarea datelor cu caracter personal.

Prelucrare şi stocare date personale ...

2. Înregistrarea în platforma online

Înregistrarea în platformă este prima operaţie pe care un potenţial candidat trebuie să o execute în vederea testării conoştintelor. Accesarea secţiunii de înregistrare se realizează prin intermediu opţiuni Înregistrare din meniul principal.

Mai mult despre înregistrare ...

3. Înscrierea în platforma online

Informaţii despre programele de studii, disciplinele de concurs, tematica şi bibliografia concursului de admitere se găsesc în pagina de admitere de pe site-ul www.umfcv.ro.

Mai mult despre concurs...

Înregistrare în vederea inscrierii

Această secţiune este dedicată celor interesaţi de susţinerea concursului de admitere ce se va desfăşura pentru toate facultăţile universităţii.

Vreau sa ma inregistrez

Politica de confidențialitate.

Am decis să vă facem cunoscute Termenii și condițiile de accesare/utilizare a platformei noastre, și să vă solicităm acordul pentru prelucrarea și profilarea datelor cu caracter personal.

Baza legală a procesării datelor personale
Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, actualizată, și Regulamentul General pentru Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 2016/679).

Ce date cu caracter personal solicităm
Putem să vă solicităm una sau mai multe din următoarele date denumite „date cu caracter personal”: numele, data nașterii, CNP-ul și/sau datele de contact (adresă, e-mail, număr de telefon).

Cum colectăm datele personale
Datele dumneavoastră personale sunt colectate prin formular direct pe site

Cum protejăm datele personale
În conformitate cu prevederile legislative în vigoare, respectăm obligația privind protecția datelor personale împotriva pierderii, divulgării, utilizării greșite și accesului neautorizat prin măsuri tehnice și organizaționale corespunzătoare.

Am citit tutorialul și sunt de acord cu termenii și condițiile de utilizare a platformei.

Am citit și sunt de acord cu prelucrarea şi stocarea datelor personale.

Declar că voi încărca în platformă numai copii ale documentelor conform cu originalul si veridice.
Renunta

Contact Facultăţi Universitate

Facultatea de Medicină

Email: medicine@umfcv.ro

Facultatea de Medicină Dentară

Email: dentistry@umfcv.ro

Facultatea de Farmacie

Email: pharmacy@umfcv.ro

Facultatea de Moașe și
Asistența medicală

Email: nursing@umfcv.ro


Informatii suplimentare Luni-Vineri 10:00-12:00

Universitatea de Medicină din Craiova este o instituţie cu o poziţie bine definită în cadrul învăţământului superior medical românesc şi o prezenţă activă pe plan internaţional. Neangajată politic, instituţia îşi desfăşoară activitatea pe baza separării funcţiilor academice şi administrative, relaţiile dintre ele fiind însă bine stabilite.

Universitatea De Medicina Si Farmacie Din Craiova

Str. Petru Rareş nr. 2
Craiova 200349, Romania
Tel: (0351) 443-500